Bericht versturen

Nieuws

November 21, 2023

PROCET Nieuwe productrelease-PoE Switch

Goed nieuws! PROCET lanceerde een serie IoT PoE-switches. Laat ik je een foto laten zien voor een snelle review. De PoE-switch is gemaakt van pc met witte kleur.Dit wit past bij veel netwerkapparaten op kantoor en thuis.. Goede warmteafvoer met ventilatiegaten om een lange termijn stabiele werking te garanderen.

 

 

Product Photo

 


Kom met een AC naar DC stroomtoevoer op niveau 6 energie-efficiëntie. Of u kunt uw huidige stroomadapter gebruiken als het dezelfde DC vat jack van 5,5 * 2,1 mm heeft.Het is een 4-poort Gigabit PoE-switch met een uplink RJ45 LAN-dataportDe 4 PoE-poorten, ontworpen met OVP-, OCP- en SCP-functies, kunnen stroom leveren en gegevens tegelijkertijd verzenden naar vier 802.3af/at PD's.

 

Product cable

 

De meeste PoE-switches op de markt hebben geen USB-C-poorten, PROCET heeft een nieuwe PoE-switch met een USB-C-poort, die stroom kan leveren aan mobiele telefoons, tablets en de meeste USB-type-c-apparaten.Veel gebruikt voor commerciële en huishoudelijke doeleinden. Kan IP-camera's, draadloze AP's en USB-C-apparaten aansturen. Geschikt voor de behoeften van het grote publiek met veel gebruik. Concurrerende prijs zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

 

 

Product diagram

Contactgegevens