Bericht versturen

Fabrieksreis

Creative Lianjie Network Technology Co., Ltd. Fabriek
China Creative Lianjie Network Technology Co., Ltd. Fabriek PoE Systeemsoldeersel
China Creative Lianjie Network Technology Co., Ltd. Fabriek (Antistatisch) ESD
China Creative Lianjie Network Technology Co., Ltd. Fabriek PoE Injecteursfabriek
China Creative Lianjie Network Technology Co., Ltd. Fabriek PoE Injecteursfabriek
PoE Injecteursfabriek PoE Injecteursfabriek
China Creative Lianjie Network Technology Co., Ltd. Fabriek R&D team discussion meeting
A&D
China Creative Lianjie Network Technology Co., Ltd. Fabriek PoE Injecteursfabriek
China Creative Lianjie Network Technology Co., Ltd. Fabriek poe injecteursvervaardiging
PoE Injecteursfabriek poe injecteursvervaardiging

Krijgen 802.3AF PoE Injecteur & 802.3AT PoE Injecteur Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Co. van de het Netwerktechnologie van Peking Chuangxinlianjie, Ltd (PROCET) werd opgericht in September 2000, en wij gedeponeerd handelsmerk PROCET in hetzelfde jaar, wij zijn een high-tech onderneming die zich in technische ontwikkeling, productie, en verkoop van PoE (Macht over Ethernet) specialiseren de producten van de netwerkvoeding.

PROCET heeft een software en hardwareontwikkelingsteam evenals onze eigen fabriek die in Songshan-de Streek van de Meerontwikkeling, Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong wordt gevestigd.

In 2003, 2009, en 2018, gaf IEEE 802.3af, 802.3at, van de het netwerkkabel van 802.3bt PoE respectievelijk vrij de normen van het de voedingsysteem. 3bt standaardpoe reeksproducten, waarbij aan de voedingvereisten van diverse nieuwe netwerkterminals worden voldaan.

Het bedrijf begon onafhankelijk zijn eigen PROCET-merkmacht over producten die van Ethernet te ontwikkelen PoE in 2003, één van de eerste bedrijven om PoE producten in China te ontwikkelen de worden.

Momenteel, heeft PROCET meer dan 200 standaardmodellen, met inbegrip van binnen en openluchtpoe die met IEEE802.3af/IEEE802.3at/IEEE802.3bt-normen, industrieel-rang PoE, optische vezelhaven PoE, PoE vergroting, PoE remhaak, enz. in overeenstemming zijn. De producten voldoen aan internationale veiligheidsverordeningen en relevante certificatie in meer dan 50 landen en gebieden rond de wereld, zoals CCC/CE/FCC/UL/PSE/BIS/SAA/KC overgegaan.

PROCET hangt het concept „nadruk, kwaliteit, innovatie“ aan om onze klanten een stabielere kwaliteitspoe voeding en de snellere reactiediensten aan te bieden!

 

Creative Lianjie Network Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Contactgegevens