Bericht versturen

Nieuws

December 4, 2023

Hoe kies je een PoE-energie-injector

Wat is een PoE-stroomvoorziening? De PoE-stroomvoorziening is gebaseerd op het stroomvoorzieningssysteem van LAN (POL, Power over LAN) of Active Ethernet.Het gebruikt de nieuwste standaard specificaties om gegevens en elektriciteit tegelijkertijd te verzenden.Het PoE-stroomtoevoer injector behoudt dezelfde normen als het bestaande Ethernet-systeem en gebruikerscompatibiliteit.Elektrische apparatuur (PD), aangedreven apparaat).

 

Product Information

 


De PoE-stroomtoevoer werkt hoofdzakelijk door verbinding met het aangedreven apparaat (PD) via netwerkkabels (Cat5e, Cat6 enz.).De standaard PoE-stroomvoorziening voldoet aan de PoE-industrie-normen IEEE 802.3af, at, bt normen.Wanneer de PoE-stroomtoevoer en het aangedreven apparaat (PD) zijn aangesloten, wordt een "handshake-protocol" uitgevoerd via de intelligente detectiechip.Wanneer de apparaten aan beide uiteinden aan dezelfde norm voldoen, kan de "handdruk" succesvol zijn, en het voedingsapparaat zal stroom leveren aan het aangedreven apparaat.de PoE-stroomvoorziening levert geen stroom om de veiligheid van PD-aangedreven apparatuur te waarborgen.

 

Hoe kies je een PoE-voeding voor een stroominjector? Met een camera als voorbeeld hebben we drie referentieopties:

 

1.Aantal camera's: voor één camera een PoE-stroomtoevoer met één poort; voor meerdere camera's een PoE-stroomtoevoer met dezelfde datapoort.

 

2.Port PoE-standaard: De PoE-standaard van de PoE-stroomtoevoer moet voldoen aan de camera, 802.3af (PoE), 802.3at (PoE+) en 802.3bt (PoE++).30 W, respectievelijk 60W/ 100W.

 

3.Spanningsspanning van de voedingsbron: Zorg ervoor dat de werkspanning van de PoE-voedingsbron en de aangesloten camera consistent is om spanningsoverdracht of storing te voorkomen.

 

 

Contactgegevens